Setup Formulier MeXtra

U wilt klant worden van SymaX en MeXtra gaan gebruiken, leuk! In 2 stappen kunt u gebruik gaan maken van MeXtra met uw eigen omgeving, die wij speciaal voor u inrichten. In de eerste stap vult u de gewenste inrichting in een Word-document in, zodat u (tussentijds) het document kunt opslaan en overleggen met collega’s. In de 2e stap stuurt u de gegevens in zodat wij aan de slag kunnen.

Op basis van de ingevulde waarden maken wij een setup op maat en stellen wij de automatische machtiging in om het gebruik van MeXtra in rekening te brengen. Overigens, de meeste instellingen kunnen achteraf worden gewijzigd, maar u heeft het meeste plezier van MeXtra als u het formulier zorgvuldig invult.

Stap 1: download het ‘Setup formulier MeXtra’ en vul dit in

U kunt het Setup-Formulier-MeXtra downloaden en opslaan op uw computer. Dit .doc-bestand is gemaakt met Microsoft Word ® en kan ook geopend worden in bijvoorbeeld Open Office.

Neem uw tijd om samen met collega’s de goede inrichting voor MeXtra te bepalen. Een goede inrichting zorg voor herkenbaarheid van het systeem binnen uw organisatie en daarmee voor een groter gebruiksgemak. Heeft u nog vragen over de inrichting of wilt u overleggen over ‘best practices’? Neem gerust contact met ons op.

Stap 2: insturen setup formulier, overige bestanden en de machtiging

A. Organisatie & Contactpersoon

Algemene (NAW) gegevens van u en uw organisatie.
Degene die verantwoordelijk is voor MeXtra
Tevens mailadres van de MeXtra beheerder
Voor als we vragen hebben

 
 

B. SEPA Machtiging Automatische Incasso

Kosten voor de setup (eenmalig) en de kosten per client (maandelijks) worden van uw rekening geïncasseerd.
Naam van de rekeninghouder, dit is meestal de organisatienaam

 
 

C. Setup bestanden opsturen

Hierin kunt u het ingevulde setup formulier (Word-document uit stap 1) en andere bestanden aan ons toesturen.
Selecteer hier het ingevulde formulier .doc uit de eerste stap.
Dit logo gebruiken wij om MeXtra te 'personaliseren', als een gebruiker van uw organisatie inlogt verschijnt uw logo op de achtergrond. Gelieve een logo op hoge resolutie (indien het bijvoorbeeld een .png, .jpg, .gif, .pdf is) toe te voegen, bij voorkeur zelfs een vector-bestand zoals u van uw ontwerper heeft ontvangen (zoals bijvoorbeeld .ai, .svf, .eps, .ps)

 
 

D. Formulieren in MeXtra (optioneel)

Naast het digitale dossier is het in MeXtra mogelijk om integraal formulieren in te vullen die aan de client gekoppeld zijn. Er zijn verschillende technieken beschikbaar in MeXtra om dit te doen, op basis van de gegevens die u hieronder opgeeft kunnen wij beoordelen wat de beste inrichting is. Denk hierbij aan formulieren voor Intake, Persoonsbeeld, Voorgeschiedenis, Anamnese, Risico inventarisatie, etc. LET OP: stuur enkel anonieme voorbeelden mee, verzend nooit privacy gevoelige informatie naar ons!


LET OP: Als u op ‘Verzenden’ klikt dient u een groene melding te krijgen dat het verzenden gelukt is.

Als dit niet het geval is dient u alle velden te controleren en het formulier nogmaals te versturen.