Onze historie

Geert Klein Breteler werkte zo’n 15 jaar in de Verstandelijk Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg en Forensische psychiatrie. Hij vond dat er te weinig methodisch en teveel volgens de waan van de dag werd gewerkt.

In 2000 besloot hij zijn eigen bedrijf – SYMAX – te starten en een jaar later was MEXTRA een feit. Een online dossier voor de zorg waarin eenvoudig op de onderdelen uit het zorgplan kan worden gerapporteerd.

In 2008 besloot Geert de cliënt als uitgangspunt te nemen en dus MEXTRA 2.0 te ontwikkelen. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk ECD met zorginhoudelijke focus waarin de cliënt en desgewenst verwanten samenwerken met professionals.

Transparante zorg en meer eigen regie zijn de kernbegrippen. Inmiddels ontwikkelen we met veel succes ook andere slimme software voor de zorg en beschikken we over een betrouwbaar partnernetwerk.

Missie

Wij voegen waarde toe aan het zorginhoudelijk proces door hoogwaardige technologische producten te creëren voor alle betrokkenen.

Visie

We hebben als maatschappij de uitdaging om zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Wij geloven dat de oplossing zit in de toepassing van nieuwe technologie. Die technologie is niet leidend maar ondersteunend en helpt zorgverleners, cliënten/patiënten en hun omgeving om de kwaliteit van zorg naar een hoger plan te tillen. Voorwaarde is dat het administratieve verlichting brengt, transparantie creëert en mensen met elkaar verbindt.